Loading...
Brasov - Com. CARPINIS - Str. Principala Nr. 872 A 0729 006 968 valdoris.ambalaje@valdoriscom.ro

- Despre noi -

Daca 200 de ani inseamna mult sau putin e discutabil dar cam atatia ani au trecut de cand a fost descoperit CARTONUL. Nu este sigur nici daca inventia apartine Angliei sau Germaniei, dar cu siguranta a ajuns materie prima atunci cand vine vorba despre AMBALAJE. Acum ca am pasat mingea in terenul nostru dati-ne voie sa ne prezentam, suntem Valdoris Company Brasov, producator de cutii, respectiv ambalaje din carton.
De pe la 1890 cand dintr-o greseala s-au creat cutiile prefabricate din carton si pana in perezent acestea au devenit atat de populare si versatile incat pot fi folosite in orice ramura a industriei, pot transporta in siguranta orice produs de mici sau mari dimensiuni, oriunde in lume.

Gama noastra de ambalaje din carton include:

»    Cutii carton, cutii clasice, cutii pliante
»    Cutii telescopice
»    Cutii tip mapa
»    Cutii glisante
»    Cutii rigide
»    Cutii gata lipite
»    Accesorii interioare

Avantajele cutiilor de carton:

»  sunt realizate din materiale reciclabile/biodegradabile;
»  sunt rezistente (carton ondulat);
»  pot avea diverse forme si dimensiuni;
»  pot fi personalizate/tiparite, colorate


Pentru orice obiect exista o cutie care sa permita depozitarea, respectiv transportul in siguranta.

Suntem acel producator de ambalaje din carton care isi indreapta mereu atentia catre client si nevoia specifica a acestuia. Timpul redus pe care cei mai multi dintre noi il petrecem acasa a facut ca partea de livrari a comenzilor din sectorul preperatelor calde sa ia amploare si sa necesite cutii de carton specifice: cutii pizza, cutii hamburgeri, cutii pentru paste, cutii pentru fast food, cutii pentru cartofi prajiti, cutii pentru torturi si prajituri etc. Pentru fiecare colaborator in parte cautam solutii ca pe langa personalizarea cu insemnele firmei ambalajul sa iasa in evidenta si prin forma, desing si culoare.

Cutiile de carton sunt folosite la scara larga in toata industria si in toate sectoarele acesteia. Cele mai multe dintre produsele comercializate se gasesc in cutii de carton, lucru care ne bucura tinand cont de faptul ca sunt reciclabile si biodegradabile. Producem o gama completa de cutii depozitare carton care se pot paleta, suprapune pentru putea folosi la maximum spatiul dispus. Indiferent daca vreti sa transportati sau sa depozitati diverse articole, producem pentru dumneavoastra cutii carton autoformate gata pentru a fi folosite rapid.